Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 2 | (10.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 2 | (10.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

“Özel hukuk tüzel kişileri ve özel güvenlik şirketleri, istihdam ettikleri özel güvenlik görevlilerinin üçüncü kişilere verecekleri zararların tazmini amacıyla ……………… yaptırmak zorundadır.” cümlesinde boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Özel güvenlik görevlisi görev alanı içerisinde devriye görevini ifa ederken şüpheli bir pakete rastlaması durumunda aşağıdaki davranışlarından hangisini yapması yanlıştır?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Özel güvenlik görevlisinin nokta görevi sırasında yaptığı davranışlardan hangisi doğru değildir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Bagaj içinde bulunan patlayıcı maddeleri tespit eden ve bunu alarm ile bildirme özelliğine sahip olan sistem aşağıdakilerden hangisidir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

İlk yardım görevlisi Ahmet Bey arabasıyla seyahat halindeyken henüz yeni olmuş bir trafik kazasına rast geliyor. Yolun kenarında arabadan fırlamış bir yaralı bulunmaktadır. Ahmet Bey bu kazazedenin solunum değerlendirmesini hangi yöntemle yapmalıdır?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Acil taşıma teknikleri ne zaman kullanılmalıdır?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi yangın söndürücü maddelerden biri değildir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıda verilen seçeneklerden hangisi söndürme maddesi olarak kullanılan suyun avantajlarından biri değildir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aktif maddesi MDMA olan; uyku, açlık, susuzluk gibi hayati ihtiyaçları engelleyerek vücudun dengesini bozan amfetamin türevi madde aşağıdakilerden hangisidir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aslında dinlemeyen, dinliyormuş gibi yapan ve zihnen çok uzaklarda olan insanlara hitap edildiğinde uykudan uyanır gibi sıçrarlar. Bu tür dinlemeler genellikle konferans, seminer, kalabalık, ışık ortamı zayıf ve sıcak ortamlarda daha sık görülür. Yukarıda anlatılan dinleme türü aşağıdakilerden hangisidir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.