Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 9 | (17.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 9 | (17.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

İki olumsuz durum karşısında bilişsel olarak çelişki yaşayan birisi aşağıdaki çatışma çeşitlerinden hangisine maruz kalır?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Türkiye’ de Sağlık Bakanlığı’nca, sentetik uyarıcılar için ……. , uyuşturucular için ……reçete sistemi uygulanmaktadır. Yukarıdaki cümlede bulunan boşluklara hangisi getirilmelidir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Uyuşturucu maddeler ile ilgili verilen bilgilerden hangisi yanlıştır?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Portatif yangın söndürücülerin manometrelerindeki ibre yeşil alanı göstermesi ne anlama gelmektedir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Yaralının vücuduna yabancı cisim batmasında yapılması gereken uygulama aşağıdakilerden hangisidir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Soluk yolu yabancı bir cisim ile tıkanan yetişkin bir kişiye aşağıdakilerden hangisi uygulanır?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Speed Dome kamera özelligi ne anlama gelir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Radyasyonun vücut tarafından emilmesi hangi ölçü birimi ile ölçülür?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Para ve değerli eşya nakli veya cenaze töreni gibi geçici ve acil hallerde özel güvenlik izni kim tarafından verilir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdakilerden hangisi 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’da öngörülen yakalama nedenlerinden biri değildir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.