Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 8 | (16.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 8 | (16.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

5188 Sayılı Kanunun 21. maddesinde özel güvenlik görevlilerinin üçüncü şahıslara verebilecekleri zararları tazmin etmek için özel hukuk tüzel kişilerine ve özel güvenlik firmalarına hangi yükümlülük getirilmiştir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Hazırlık soruşturmasında tutanağın bir anlam taşıması için tutanağı en az kaç resmi görevli imzalamalıdır?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

"Şirketler özel güvenlik alanında faaliyet gösterebilmek için ....... izin almalıdırlar" cümlesinde noktalı yere hangisi gelir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Devriye yöntemleri içinde aşağıdakilerden hangisi yoktur?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

ÖGG Kenan ile Fatih hangi tutanakları tanzim edemezler?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Özel güvenlik görevlileri hangi şartlarda korudukları konut sitenin bir dairesine giremezler?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Radyasyon kaynaklarıyla çalışan kişilerin maruz kaldığı radyasyon miktarını ölçmeye yarayan cihaz hangi seçenekte doğru olarak verilmiştir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Nefes yolu tam tıkanan bir kişide hangi olay gerçekleşmez?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

X-Ray cihazlarının giriş ve çıkış kısımlarında kullanılan kurşun alaşımlı plastik (vinil) perdelerin kullanım amacı aşağıdakilerden hangisidir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Atardamar kanamasında neden fazla kan kaybedilir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.