Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 65 | (29.09.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 65 | (29.09.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel Güvenlik görevlisinin kimlik kartı ile ilgili olarak  aşağıdaki maddelerde yapılan açıklamalardan hangisi  yanlıştır? 
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Geçici  ve  acil  hallerde  özel  güvenlik izni kim tarafından verilir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel Güvenlik görevlisi, tabi afet durumlarında ve imdat istenmesi halinde, görev   alanındaki   işyeri   veya   konutlara nasıl girebilir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Zor  kullanma ve yakalama yetkilerini kullanan özel güvenlik görevlisi ne yapar?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi kontrollü geçiş sistemleri arasında yer almaz?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden  hangisi  organik madde kapsamında değerlendirilir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden  hangisi  ilk yardımcının özelliklerinden biri  değildir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Yaşamın korunması ile ilgili öncelikler olan ''Airway, Breathing ve Circulation'' kelimelerinin  baş  harfleriyle  oluşmuş  ilk yardımın   ABC'si  olarak tanımlanan terimler  hangi  seçenekte  sırasıyla  doğru olarak verilmiştir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

''...............'',kemik dokusunun  bütünlüğünün  bozulmasıdır.Eklemin normal  hareket  sınırının   ötesine bükülmesi  ve  gerilmesi  sonucu,  kapsül  ve ligamentlerin  zedelenmesi   veya yırtılmasına  ''................''  denir. ''...............''  ise, eklemi  oluşturan kemiklerden  birinin  yerinden ayrılmasıdır. Yukarıdaki  noktalı  bölümlere yazılması   gereken  kelimeler  sırasıyla hangi seçenekte doğru olarak verilmiştir?

 

Özel Güvenlik Sınav Soruları İçin Aşağıdaki Icon’a Tıklayarak En Kapsamlı Mobil Uygulamamızı İndirebilirsiniz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.