Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 63 | (05.08.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 63 | (05.08.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
İzne tabi olan, bazı uyuşturucu maddelerin üretiminde kullanılan haşhaşın ekimi, üretimi, kontrolü, hangi kurum tarafından yapılmaktadır?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Alışveriş merkezi girişinde görevli özel güvenlik görevlisi Berna, kendisine yaklaşan bir kişinin uyuşturucu kullandığından şüphelenmiştir. Aşağıdakilerden hangisi bu şüphesini doğrulayan özelliklerden değildir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
5188 sayılı Kanuna göre özel güvenlik görevlisi kimlik kartıyla ilgili hangisi yanlıştır?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlilerinin yaptıkları iş ve özlük hakları itibari ile bağlı oldukları kanunlar arasında yer almaz?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdaki olaylardan hangisinin varlığı halinde, özel güvenlik görevlileri konutlara girme yetkisine sahip olur?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlerinde aranacak sağlık şartları arasında yer almaz?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Özel güvenlik kimlik kartını başkasına kullandıran özel güvenlik yöneticisi ve görevlisine 5188 sayılı Kanunda ön görülen ceza hangisidir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Bir kişiyle yapılan koruma düzeni refakat korumasıdır. Bu düzende koruma, korunan kişinin neresinde durur?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Yangından veya depremden kaçan insanların oluşturduğu kalabalıkla karşılaşan güvenlik görevlilerinin hareket tarzı ile ilgili aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Topluluk veya kalabalık içerisinde yol açmak, topluluk veya kalabalığı bölmek ve yanlara doğru dağıtmak için kullanılan müdahale düzeni aşağıdakilerden hangisidir?

Özel Güvenlik Sınav Soruları İçin Aşağıdaki Icon’a Tıklayarak En Kapsamlı Mobil Uygulamamızı İndirebilirsiniz!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.