Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 6 | (14.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 6 | (14.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Özel güvenlik komisyonu üyeleri aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak ifade edilmiştir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Ünlü bir gece kulübünde 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıkmış ve 1 şahıs ateşli silahla öldürülmüştür. Polis tarafından yürütülen tahkikatta, olay yerini koruma altına alan özel güvenlik görevlisi Sinan’ın, ölen şahsa ait cep telefonunu aldığı anlaşılmıştır. Buna göre aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Toplumsal Psikolojisi açısından aşağıdakilerden hangisi çatışma nedenleri arasında yer almaz?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi havale geçiren bir çocuğa yapılacaklar arasında yer almaz?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Umumî veya umuma açık yerler ile umuma açık yer niteliğindeki ulaşım araçlarında oyun ve temsil verilebilmesi veya çeşitli şekillerde gösteri düzenlenebilmesi için mahallin en büyük mülkî amirine, en az kaç saat önceden yazılı bildirimde bulunulmalıdır?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Patlayıcı/uyuşturucu koklama detektörleri ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Sen dili ifadelerinde genellikle kızmanın gerekçesi belirtilmez, istenmeyen davranış üzerinde durulmaz ve hemen suçlamaya ve yargılamaya geçilir. Ben dili ise karşımızdakinin olumsuz davranışı karşısında bizde oluşan gerçek duyguları onu suçlamadan ve yargılamadan ifade etmektir. Aşağıdaki ifadelerden hangisi sen diline örnektir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıdakilerden hangisi gaz kullanımında doğru değildir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Temel yaşam desteğinde sadece dış kalp masajı yapılıyorsa dakikada kaç kez yapılmalıdır?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Özel güvenlik görevlileri bu görevi devam ettirirken maç izlemeye gelen aşağıda belirtilen şahıslardan hangisine aranmaları özel hükümlere bağlı şahıslar prosedürü uygulanmaz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.