Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 57 | (26.07.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 57 | (26.07.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

“5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna göre silahsız özel güvenlik görevlileri …… yılda bir yenileme eğitimi alırlar ve eğitim süresi …… saattir.” cümlesindeki boşluklara aşağıdaki ifadelerden hangisi gelmelidir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
İl Özel Güvenlik Komisyonunda aşağıdakilerden hangisi yer almaz?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Devriyenin amaçları ile ilgili aşağıda verilenlerden hangisi doğru değildir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi tutanağın bölümlerinden biri değildir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Bir cisim X-ray cihazının renkli ekranında mavi renk olarak görülüyorsa, bu cisim nasıl bir malzemedir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi biometrik cihazlarla tespit edilemez?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Birinci derece yanıkta derinin hangi tabakası yanmıştır?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi yangın yerindeki tehlikelerden değildir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi doğal(tabi) kaynaklı uyuşturucu maddelerden değildir?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Şiddetli heyecan, korku, kaynak veya hedefe ilişkin olumsuz tutumlar ve önyargılar sonucunda oluşan ve iletişime engel olan gürültü türü hangisidir?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.