Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 54 | (15.07.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 54 | (15.07.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
PVSK’ya göre aşağıdakilerden hangisinde önleme araması yapılamaz?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenliğin uygulama alanı bulduğu alanlardandır?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Adli makamlarca, konusunda uzman personelin, teknik görüşlerine başvurduğu raporlara ………….. denir. Boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Mevzuatımızdaki hükümler dikkate alındığında; özel güvenlik görevlileri yakalanan şahıslarla ilgili aşağıdakilerden hangisine kelepçe takmamalıdırlar?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Herhangi bir olayda düzenlenen tutanakta, Ayşe hanım imza atmak istemeseydi ve tutanağı imzalamasaydı güvenlik görevlilerinin yapacağı işlem aşağıdakilerden hangisi olurdu?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi çevre güvenlik sistemlerinden sayılmaz?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Kaza geçirmiş yaralı bir kişiyi omuriliğine zarar vermeden araçtan çıkarmada kullanılan yöntem aşağıdakilerden hangisidir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Sıvı madde yangınlarında aşağıdaki söndürücü maddelerden hangisi kesinlikle kullanılmaz?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Yangını su gibi söndürücülerle söndürmek yangın söndürme usullerinden hangisi ile tarif edilir?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Köpüklü tip yangın söndürücüler aşağıdaki yangınların hangisinde kullanılmaz?
YORUMLAR

  1. Yeliz Yılmaz dedi ki:

    10 doğru
    0 yanlış

  2. Derya dedi ki:

    8 dogru 2 yanlıs

  3. Damla Çelebi dedi ki:

    7 doğru 3yanlis

  4. Güler biyam dedi ki:

    9 doğru 1 yanlış

  5. Güler biyam dedi ki:

    9 doğru 1 yanlış

  6. Adnan dedi ki:

    10 doğru 0 yanlış

    1. Buradan Öğren dedi ki:

      Tebrik ederiz. Ama çalışmaya devam 🙂