Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 51 | (11.07.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 51 | (11.07.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Adli makamların çıkarttığı yakalama kararı kişilerin hangi hakkını kısıtlamaktadır?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Saldırı sırasında VIP (önemli kişi) kişi ile ilgili olarak ilk ne yapılması gerekir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Uzaktan yapılan saldırılar ve bu saldırılarda kullanılan silahlarla ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdaki düzenlerden hangisinin kuruluş amacında büyük gruplar küçük gruplara bölünebilir, yanlara doğru dağıtılabilir, gruptaki liderler ve suçlular yakalanabilir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Liderler bir topluluğu etkilemek ve yönlendirmek için aşağıdaki yöntemlerden hangisini kullanmazlar?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
ÖGG olarak çalışanların empati becerilerinin kuvvetli olması gerekir. Buna göre empatinin tanımı hangi seçenekte doğru olarak verilmiştir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdaki uyuşturuculardan hangisi doğal kaynaklıdır?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Kaza geçiren bir yaralıyı omuriliğine zarar vermeden araçtan çıkarabilmek için hangi taşıma tekniği kullanılmalıdır?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Toplumun bir kısmı ya da tamamı için fiziksek, ekonomik ve sosyal kayıplara neden olan, normal hayatın ve insan faaliyetlerinin aksamasına ya da durmasına yol açan, teknolojik ya da insan kaynaklı olayların ismi nedir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel güvenlik görevlisi eğer bulunduğu yerde gaz kokusu alırsa hangisini asla yapmamalıdır?
YORUMLAR

  1. Yiğit Yıldırak dedi ki:

    5 doğru 5 yanlış

    1. Buradan Öğren dedi ki:

      Tebrik ederiz. Ama çalışmaya devam ediyoruz.

  2. Melek dedi ki:

    9 dogru 1 yanlis

    1. Buradan Öğren dedi ki:

      Tebrik ederiz. Ama çalışmaya devam ediyoruz.