Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 43 | (13.06.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 43 | (13.06.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Patlayıcı/uyuşturucu koklama detektörleri ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Devriyenin dış görünüşü ve görevinde taşınması gereken araç ve gereçleri kontrol ederek kullanıma hazır hale getirmesi, aşağıda belirtilen devriye öncesi hazırlık aşamalarından hangisi kapsar?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Zor kullanma yetkisinin kullanılması gerektiğinde izlenmesi gereken sıralama hangi şıkta doğru olarak verilmiştir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Umumî veya umuma açık yerler ile umuma açık yer niteliğindeki ulaşım araçlarında oyun ve temsil verilebilmesi veya çeşitli şekillerde gösteri düzenlenebilmesi için mahallin en büyük mülkî amirine, en az kaç saat önceden yazılı bildirimde bulunulmalıdır?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Aşağıdakilerden hangisi uyuşturucu maddelerin kullanılması sonrasında ortaya çıkacak durumlardan biri değildir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi gruba bağlılığı artıran nedenlerden birisi değildir?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Aşağıdakilerden hangisi gaz kullanımında doğru değildir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Yanıcı maddenin yapısı itibarı ile yanıcı buhar-gaz meydana gelmediği, yeterli ısı ve oksijenin olmadığı durumlarda oluşan yanma çeşidi aşağıdakilerden hangisidir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Kişilerarası ilişkilerde yargılamak, eleştirmek, suçlamak, yorumlamak, analiz etme, sınamak, emir vermek gibi bazı davranışlar ve iletişimi olumsuz etkileyecek ifadeler vardır. Yukarıda belirtilen bu ifadelere ne ad verilir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Korunan kişinin yakın çevresinde, ikametinde, iş yerinde ve bulunduğu her ortamda korunmasını sağlamak için çevresinde bir takım güvenlik halkaları oluşturularak yapılan koruma metodu aşağıdakilerden hangisidir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.