Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 41 | (08.06.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 41 | (08.06.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıda yer alan şıklardan hangisi özel güvenlik görevlisi olmak için alınan sağlık raporunun içeriğinde yer almaz?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

5188 sayılı Kanunda belirtilen alarm izleme merkezi aşağıdakilerden hangisini ifade eder?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Yabancı kişilerin Türkiye‟de özel güvenlik şirketi kurabilmesinde aranan temel ilke nedir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Göreve başlayan ve görevden ayrılan özel güvenlik görevlileri kaç gün içinde valiliğe bildirilir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Yerine getirilen görevin önemi ile bulunulan yerin yüksek tehdit ve suç riski taşıması durumunda hangi nokta kurulur?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi zor kullanmanın meşru müdafaa hakkı olarak kabul edilmesi şartlarından biri değildir?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Hangisi devriyenin yardım görevlerindendir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Radyasyondan temel korunma yöntemleri üç ana unsur ile değerlendirilir. Bunlar;

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

CCTV sisteminde quad cihazı ne işe yarar?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Özel güvenlik görevlisi Murat, kaza yerinde „Bak-Dinle-Hisset‟ yöntemiyle yaralıyı değerlendirmiştir. Buradaki „Bak‟ ne anlama gelmektedir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.