Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 27 | (15.05.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 27 | (15.05.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Canlıların vücudundan kopan, düşen veya akan her türlü delile ………….denir. Yukarıda boş bırakılan yere gelmesi gereken doğru tanım aşağıdakilerden hangisidir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdaki ifadelerden hangisi doğru değildir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Mevzuatımızdaki hükümler dikkate alındığında; özel güvenlik görevlileri yakalanan şahıslarla ilgili aşağıdakilerden hangisine kelepçe takmamalıdırlar?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Herhangi bir olayda düzenlenen tutanakta, Ayşe hanım imza atmak istemeseydi ve tutanağı imzalamasaydı güvenlik görevlilerinin yapacağı işlem aşağıdakilerden hangisi olurdu?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi elektronik güvenlik tedbirlerinden birisi değildir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Yarada yabancı cisim varsa ne yapılmalıdır?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Erişkin bir insanın dakika solunum ve nabız sayısı kaçtır?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Yangının oluşum safhaları sırasıyla hangi şıkta doğru olarak verilmiştir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi kokain maddesinin vücuttaki etkilerinden değildir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdakilerden hangisi uyarıcı nitelikte sentetik uyuşturuculardandır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.