Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 16 | (27.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 16 | (27.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Birbirini takip eden iki düdük sesi aşağıdakilerden hangisini ifade etmektedir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Özel güvenlik görevlisi Filiz görev hitamı nöbetini devredecektir. Aşağıdaki tutanaklardan hangisini tutması gerekir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Özel güvenlik görevlisi Önder, devriye görevini ifa etmek üzere görevi teslim almıştır. Aşağıdakilerden hangisi ögg’nin önleyici görevleri arasında yer almaz?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Posta ve kargoyla gelen bir paket ile ilgili aşağıdaki durumlardan hangisi bomba olabileceği emareleri içerisinde bulunur?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Aşağıdakilerden hangisi kalabalık türleri içerisinde yer alır?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Hangisi Yakın Koruma Ekibinde bulunması gereken unsurlardan değildir ?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Koruma faaliyetleri sırasında kalabalık yerlerde koruma çemberi ……………..,, açık alanlarda ise koruma çemberi ………….. .İfadesindeki boşluk olan bölüme aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Radyasyonun vücut tarafından emilmesi hangi ölçü birimi ile ölçülür?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Soluk yolu yabancı bir cisim ile tıkanan yetişkin bir kişiye aşağıdakilerden hangisi uygulanır?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıdakilerden hangisi yangın sınıflandırılmasına dahil değildir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.