Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 1 | (09.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları – 1 | (09.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Kamu kurumunda görev yapan özel güvenlik görevlisi Mehmet’e, Genel Müdürlerince “Makamıma gelen herkesin silahını alacaksınız” sözlü talimatı verilmesi üzerine, Mehmet’in görevi ile ilgili aşağıdaki hususlardan hangisi doğrudur?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Devriye hizmeti sırasında dolaşılması ve ziyaret edilmesi zorunlu olan yerlere ne ad verilir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun kabul yılı ve sayısı aşağıdakilerden hangisidir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Büyük bir özel güvenlik şirketinde çalışan özel güvenlik görevlisi Atilla, aynı şirkette çalışan özel güvenlik görevlisi Onur’u “Özlük haklarının iyileştirilmesi” amacıyla greve katılmaya davet eder. Özel güvenlik görevlisi Onur için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıdakilerden hangisi AVM’de devriye görevi yapan ÖGG Cemil ve Onur’un görevi ile bağdaşmaz?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’a göre görevli olduğu esnada bir özel güvenlik görevlisi hırsızlık yapan bir şüpheliyi yakaladığında aşağıdakilerden hangisini yapmalıdır?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Özel güvenlik görevlileri aşağıdakilerden hangisinde silahlı olarak görev yapabilirler?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
“Yakalama Tutanağında” aşağıdakilerden hangisi yer almaz?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik komisyonu üyesi değildir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Sitede görevli özel güvenlik görevlisi Rıza, aşağıdaki hangi acil halde ve imdat istenmesi durumunda görev alanındaki bir konuta girme yetkisi bulunmamaktadır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.