Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 7 | (17.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 7 | (17.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi fişeği oluşturan parçalar arasında yer almaz?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Etkili mesafe nedir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Toplu tabancalarda tırnak vazifesini hangi parça görür?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Taşıma ruhsatı, silahlar için kaç yıl geçerlidir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Ateşli silahlarda namlu içindeki çıkıntılara ne ad verilir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi silahın ateş almamasının nedenlerinden değildir?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi yiv ve setin işlevlerinden biri değildir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

6136 sayılı Kanun çerçevesinde ateşli silah ruhsatı alacak kişiler en az kaç yaşını doldurmuş olmalıdır?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdaki silahlardan hangisi 6136 sayılı Kanun kapsamına girmez?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Atış esnasında dinlenmek amacıyla tabanca namlusu yere ......derece açı yapacak şekilde tutulmalıdır. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi yazılmalıdır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.