Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 5 | (14.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 5  | (14.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Kısa namlulu silahlarda aşağıdakilerden hangisi olmaz?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Silahla yapılan kazaların bireysel sebepleri içinde aşağıdakilerden hangisi yer almaz?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Rayyür ne anlama gelir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

İyi bir atıcı aşağıdaki özelliklerden hangisine sahip değildir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Silahlar sınıflandırılırken hangisi olmaz?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Silahta aşağıdakilerden hangisi bulunmaz?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdakilerden hangisi namluda yer almaz?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Silahı sökerken hangisine dikkat edilmesi gerekmez?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Tabancanın hangi parçası barut gazının basıncı nedeniyle geriye giden sürgünün yeniden yerine gelmesini sağlar?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Silah bilgisi içinde ilk hız ne demektir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.