Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 42 | (27.07.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 42 | (27.07.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Birden çok personel tarafından kullanılan top, uçaksavar, havan vb. ateşli silahlar, silahların sınıflandırılmasında hangi başlık altında yer alır?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel Güvenlik Görevlilerine, görevli oldukları zaman, görev alanlarında silah taşıma yetkisi hangi kanunla verilmiştir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Atışa hazır fişeğin işgal ettiği yere ………, atış için sıra bekleyen fişeklerin işgal ettiği yere de…….. … denir. Boş bırakılan yerlere gelecek ifadeler aşağıdaki hangi seçenekte verilmiştir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi silahla girilemeyecek yerlerden değildir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Hangisi tabancalarda bulunan emniyet sistemlerinden değildir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi 6136 Sayılı Kanun kapsamına giren silahlardandır?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
MP 5 makineli tabancada el kundağı ne işe yarar?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Toplu tabancalarda aşağıdakilerden hangisi bulunmaz?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Otomatik/Yarı otomatik tabancalarda kovan atma boşluğu hangi parça üzerinde bulunur?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Fişek yatağında kaç fişek bulunur?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.