Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 40 | (14.06.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 40 | (14.06.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Boş kovan dışarı atılamıyor ise sebebi aşağıdakilerden hangisidir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi tetik hatalarından birisi değildir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi silahların parçalarından biri değildir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

6136 sayılı kanun kapsamında, bulundurma ve taşıma ruhsatlarının geçerlilik süresi kaç yıldır?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

İğnenin kırılması durumunda aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi silah temizliğinde gerekli malzemelerden değildir?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Silahlarda iğneye baskı yaparak fişeğin ateşlemesini sağlayan parçanın adı nedir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Ateşli silahlarda iğnenin kapsüle darbe yaparak barutun ateşlenmesini sağlayan tertibat aşağıdakilerden hangisidir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Namluya fişek sürülemiyor ise aşağıdakilerden hangisinden bahsedebiliriz?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Mikrop ve virüslerin yayılması neticesi kullanıldığı bölgede toplu hastalık ve ölümlere kalıcı arızalara neden olan silahlara ne ad verilir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.