Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 29 | (25.05.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 29 | (25.05.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi silah temizliğinde gerekli malzemelerden değildir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Silah taşıma ve kullanma yetkisi olan bir görevlinin aşağıdakilerden hangisini bilmesine gerek yoktur?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Tabancanın belde çıplak olarak taşınması ile ilgili olarak hangisi yanlıştır?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi polimer gövdeli bir tabancadır?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Tam otomatik tabanca ile yarı otomatik tabanca arasındaki fark hangi seçenekte doğru olarak verilmiştir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi şarjörün parçalarından değildir?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

MP-5 makineli tabanca ile ilgili aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Tabancada namlu üzerindeki kilitleme dişlerinin aşınması sonucu aşağıdaki arızalardan hangisi meydana gelir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi silahın ateş almamasının nedenlerinden biridir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Gaz tabancaları hangi grup silahlar arasında yer alır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.