Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 27 | (22.05.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 27 | (22.05.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Alev gizleyen silahta nerede bulunur?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Bir silahın çekirdeğini gönderebileceği en uzak mesafeye ne denir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Hedefte vuruşlar merkezin yukarısında toplanmış ise aşağıdaki şıklardan hangisi yapılmalıdır?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Atış esnasında dinlenmek amacıyla tabanca namlusu yere kaç derece açı yapacak şekilde tutulmalıdır?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Kapsülün ana görevi aşağıdakilerden hangisidir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdakilerden hangisi sürgü grubu (kapak takımı) üzerinde yer almaz?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıdakilerden hangisi şarjörün parçalarındandır?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdaki fişeklerin hangisinde barut bulunmaz?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

“7,62x51 mm” fişek tabirinde 7,62 mm neyin ifadesidir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi namlu üzerindeki kilitleme dişlilerinin görevidir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.