Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 25 | (16.05.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 25 | (16.05.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Aşağıdakilerin hangisi Hatve’nin tanımıdır?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdakilerden hangisi icra yayının görevidir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Göz, gezin üst kenarorta noktası, arpacığın silme tepe noktasından hedefe doğru olan hatta ........... denir. Boşluğa hangi seçenek gelmelidir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıdaki şıklardan hangisinde İlk Hız doğru tanımlanmıştır?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdakilerden hangisi Atış Poligonunda bulunması gereken hatlardan değildir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi MP-5 makineli tabanca için söylenemez?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi silahla yapılan kazaların kişisel sebeplerinden değildir?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi, atıcının tetik çekme (tetik ezme) hatalarından değildir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi “Genel Emniyet Kurallarından” değildir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Uzaktan ya da yakından, canlıları .............., yaralayan, ............, canlı organizmaları hasta eden, cansızları ..............., yok eden araç ve aletlerin tümüne ......... denir. Boşluğa hangi seçenek gelmelidir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.