Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 22 | (13.05.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 22 | (13.05.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Kısa namlulu silahlarda aşağıdakilerden hangisi olmaz?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Silahlarda iğneye baskı yapmak suretiyle fişeği hangi parça ateşlemektedir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Horozu kurmak dışında horozu düşürme görevi de olan ateşli silahların nasıl oldukları söylenebilir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Rayyür ne anlama gelir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Hatve ne anlama gelir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Silah temizlerken kullanılan, uç kısmına bez ya da fırça takılan, metalden ya da plastikten üretilen çubuğun adı nedir?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Silahlar sınıflandırılırken hangisi olmaz?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Silahta aşağıdakilerden hangisi bulunmaz?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Silahı sökerken hangisine dikkat edilmesi gerekmez?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Tabancanın hangi parçası barut gazının basıncı nedeniyle geriye giden sürgünün yeniden yerine gelmesini sağlar?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.