Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 15 | (03.05.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 15 | (03.05.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Kısa namlulu silahlarda aşağıdakilerden hangisi olmaz?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Horozu kurmak dışında horozu düşürme görevi de olan ateşli silahların nasıl oldukları söylenebilir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Rayyür ne anlama gelir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Silah temizlerken kullanılan, uç kısmına bez ya da fırça takılan, metalden ya da plastikten üretilen çubuğun adı nedir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Ateşli silahların namlularının içindeki girintilerin ismi nedir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Aşağıdakilerden hangisi namluda yer almaz?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Poligonda uyulması gereken güvenlik önlemleri içinde hangisi yoktur?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Tabancanın hangi parçası barut gazının basıncı nedeniyle geriye giden sürgünün yeniden yerine gelmesini sağlar?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Silah bilgisi içinde ilk hız ne demektir?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Boş kovanın dışarı atılmama sebebi nedir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.