Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 10 | (22.04.2021)

Günün Özel Güvenlik Silah Soruları – 10 | (22.04.2021)
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Silahımızın irca yayının kırık veya özelliğini kaybetmiş olması aşağıdaki olası arızalardan hangisini doğurur?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Aşağıdakilerden hangisi Silah Temizlik ve Bakım Türlerinden (zamanlarından) değildir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Kimyasal silahların doğru olarak sınıflandırılması aşağıdakilerden hangisidir?

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Silahlarda çap ölçüsü hangi husus dikkate alınarak ölçülür?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Silahlarda ateşleme sisteminde; hem horoz hem de iğne olan, tetiğin çekilmesiyle tetik manivelası sayesinde kurulu vaziyetten kurtulan horozun iğneye, iğnenin de kapsüle darbe yapması sonucu ateşlemenin gerçekleşmesini sağlayan sisteme ne ad verilir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Temel Atış Tekniklerini bilen bir Özel Güvenlik Görevlisi için aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangileri ateşli silahlar arasında yer almaz?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Aşağıdakilerden hangisi silah arıza sebeplerindendir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

MP5 Makineli tabanca ile nişan almada aşağı/yukarı (yükseklik) ayarı aşağıdakilerden hangisi ile yapılır?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Kurma kolu emniyeti hangi silahta vardır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.