98. Dönem ÖGG Silah Bilgisi Çıkabilecek Sorular – 23

98. Dönem ÖGG Silah Bilgisi Çıkabilecek Sorular – 23
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Yarı otomatik tabanca nedir?

2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Tabancaların namlusunda bulunan setlerin çekirdek üzerinde bıraktığı ize ne denir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Silahın sınıflandırılması aşağıdaki şıklardan hangisinde doğru olarak verilmiştir

4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Biyolojik silahın tanımı aşağıdakilerden hangisidir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi ateşli silahlarla ilgili olarak belirtilen genel emniyet kuralları arasında yer almaz?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Namlu içerisinde en geriden en uca doğru dönerek ilerleyen girinti ve çıkıntılardır. Belirtilen ifade aşağıdaki şıklardan hangisinin tanımıdır?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Aşağıdaki parçalardan hangisi çerçeve takımı içerisinde yer almaz?

8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Karşılıklı iki set arasındaki mesafeye......denir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Aşağıdakilerden hangisi gövde üzerinde bulunur?

10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Ateşleme gerçekleştikten sonra kovanın dışarıya atılmasını sağlayan tertibata ............ tertibatı denir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?

Özel Güvenlik Sınav Soruları İçin Aşağıdaki Icon’a Tıklayarak En Kapsamlı Mobil Uygulamamızı İndirebilirsiniz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.